Referenties

Vanaf de eerste kennismaking met Debora was er direct een fijne klik én een vertrouwd gevoel.

Het begon met de vraag of zij de inrichting en het lichtplan van onze nieuw te bouwen woning op zich wilde nemen. Maar al snel werd Debora onze “steun en toeverlaat”. Zij heeft uiteindelijk naast de volledige inrichting ook de coördinatie en planning tijdens het ontwerp en de bouw op zich genomen. Dit gaf ons enorm veel rust en daardoor was én bleef het proces leuk en ontspannen!

Als er iets uitgekozen of uitgedacht moest worden deed Debora veel “voorwerk” zodat de keuzes behapbaar waren. Uiteindelijk kon Debora prima inschatten welke keuze wij zouden maken en was het voorleggen enkel een formaliteit! Zij begreep vanaf het eerste moment onze wensen en vertaalde die perfect in kleur, sfeer en details.

Debora is nauwkeurig, sterk in plannen en overzicht creëren, transparant in haar werkwijze, duidelijk in communicatie, veelzijdig, creatief én bovenal een ontzettend warm én enthousiast mens! En het helpt dat zij uit eigen ervaring weet wat het is om een huis te bouwen. Zij verliest de meest kleine details niet uit het oog.

Debora heeft twee jaar met ons de “reis” gemaakt om te komen tot ons droomhuis en dit was een feestje! Toen de bouw klaar was miste we haar gewoon. Dat zegt genoeg.

Als je Debora in huis haalt weet je dat jouw wensen perfect vertaald worden en…dat alles gewoon goed komt!

R&A, Doorn

‘Debora heeft ons afgelopen jaar met raad en daad bijgestaan bij de verbouwing van ons jaren 40 huis in Utrecht. In het hele proces was zij op de juiste momenten, snel en accuraat voor ons beschikbaar. Zo heeft Debora in de offertefase geholpen met de vergelijking van de offertes van aannemers (hogere wiskunde op zich!) en het maken van de juiste keuze op basis van kosten maar ook op basis van ons gevoel en de werkwijze van de aannemer. Feilloos weet Debora op zo’n moment op basis van haar ervaring maar ook nuchter verstand de juiste adviezen aan te dragen en de spijker op zijn kop te slaan. Zo ook bij het opstellen van een electra- en verlichtingsplan, het meedenken en adviseren bij aankoop van stalen puien, keuken en badkamer. De kracht van Debora ligt in het maken van de vertaalslag in (en aanvoelen van) de wensen van de klant naar de uitvoering. Zij neemt de klant daar op gelijkwaardige en transparante manier in mee. Daarbij kan Debora goed prioriteren stellen en de klant daarmee helpen de overview te houden. Zij bewaakt de grote lijnen zonder belangrijke details uit het oog te verliezen en laat op de juiste momenten pro-activiteit zien. Daardoor creëert zij rust bij de klant. Wat ons verder is bijgebleven van de samenwerking met Debora is dat ze heel duidelijk is in haar communicatie, erg snel reageert en flexibel is. Kortom, wij zouden ieder die het avontuur van een verbouwing aangaat aanraden daarbij Debora te betrekken.’

Kim en Hein Visser-Voordes, Utrecht

In aanloop naar de bouw van onze nieuwe woning hebben we een sparringssessie met Debora gehad waarin we meerdere ruimtes in het het huis hebben besproken. Ze heeft ons hele goede en bruikbare tips gegeven voor kleur en materiaal maar ook even op scherp gezet waar we tijdens de bouw alert op moeten zijn. 

Vooralsnog kunnen we zelf nu weer verder met de plannen. We hebben nu een duidelijke richting en vooral ik heb veel meer rust in mijn hoofd

Anja, Woudenberg

 

‘Wij kenden Debora van het verkoopstylingadvies dat ze ons gaf bij de verkoop van ons huis en hadden een erg prettige indruk van haar gekregen. Geen tips om een showroom te creëren maar nuchter, praktisch en eerlijk. Voor ons nieuwe huis hebben we haar dan ook weer ingeschakeld. We twijfelden teveel bij het maken van keuzes. Wel of geen kleur, wat voor meubels en hoe zet je ze neer? We wilden een sfeervolle woning maar er moet wel lekker geleefd kunnen worden. Debora heeft voor ons een uitgebreid plan gemaakt. Moodboard, indelingsadvies en een voorstel voor kleur,  meubels en verlichting. Ze heeft ons met haar voorstel echt verrast. Ideeën waar we echt zelf niet op gekomen zouden zijn en de uitwerking van haar plan voelde direct helemaal als ons huis. De kracht van Debora is dat ze zich heel snel verplaatst in jouw woonsituatie, goed kan luisteren en zeer toegankelijk is. Je wensen worden heel concreet vertaalt in een uitvoerbaar plan. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Het klopt nu gewoon.’

Familie Peters, Woudenberg

‘Vorig jaar hebben we ons nieuwe huis laten bouwen. Al snel kregen we het gevoel dat we mogelijk belangrijke zaken over het hoofd zouden gaan zien. Via via hadden we gehoord dat Debora al in de bouwfase veel zou kunnen betekenen. Niets was minder waar. Ze heeft een elektra- en verlichtingsplan voor ons gemaakt zodat alle inbouwspots nu op de juiste plek zitten. Daarnaast heeft ze ons scherp gehouden wat betreft het maken van (de juiste) keuzes op het goede moment. Ze is een kei in het bewaken van een planning en heeft ervoor gezorgd dat we onze wens, rust en eenheid in het hele huis, ook vastgehouden hebben. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken dat je het overzicht soms zelf even kwijt bent. Het ‘invliegen’ van Debora gaf ons dan direct weer rust. We wonen inmiddels een paar maanden in ons nieuwe huis en kijken vol tevredenheid terug op de prettige samenwerking.’

Anneke en Peter Willemsen, Amersfoort

‘Ik heb Debora ingeschakeld omdat ik mijn woonkamer heel graag een andere “look” wilde geven maar echt niet wist waar ik moest beginnen. Wat ben ik blij dat Debora met me heeft meegedacht. Ze had heel snel door wat mijn wens is en kwam met echt verrassende ideeën. Haar adviezen zijn heel concreet en ze zorgt ervoor dat alles op elkaar aansluit. Na een ochtend brainstormen kan ik nu vol zelfvertrouwen aan de slag. Echt heel blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld.’

Marjolein Franken, Ede

Van mijn man kreeg ik voor mijn verjaardag als cadeau een interieuradvies van Debora. Ons huis voelde voelde voor mij niet af maar ik zag er tegenop om aan de slag te gaan en wist ook niet zo goed hoe.

Debora heeft ons tips gegeven voor praktische en sfeervolle aanpassingen in het hele huis. Allemaal in onze eigen smaak en stijl.

Door het superleuke gesprek en het enthousiaste advies kregen we er meteen zin in. Met haar concrete tips konden we direct aan de slag.  Veel dank!

Janneke Bekets, Driebergen