Uitgebreid advies

Uitgebreid advies

About this project

 

 

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht en de tuin is nog een lege zandvlakte. Of je hebt een leuke tuin maar omdat de kinderen groter worden mogen de speeltoestellen er wel uit.

Waar begin je? Middels een uitgebreid tuinadvies stippel ik het plan voor je uit. Ik luister naar je wensen en ideeën, maar ook naar wie je bent. Hoe woon je, hoe ziet je gezinssituatie eruit, ben je veel thuis of juist niet. Hou je wel of niet van tuinieren en spreken uitbundige bloemborders je aan? Of geef je juist de voorkeur aan een rustig beeld.

Ik maak foto’s van je huidige tuin en neem de maten op  Op basis hiervan maak ik een globaal ontwerp voor je nieuwe tuin. Je ontvangt naast de globale schets ook sfeerbeelden en een schriftelijke lijst met tips en adviezen

 

Kosten voor dit advies zijn vanaf €440,-

Bovengenoemde prijs is excl. 21 % BTW en incl. reiskosten binnen een straal van 20 km rond Renswoude.  Daarbuiten reken ik € 0,30 per kilometer. Wijzigingen voorbehouden

 

Begeleiding / uitvoering van project (obv offerte)

Wil je naar aanleiding van het advies dat er bepaalde zaken aangepast worden, maar geef je dit het liefste uit handen, om welke reden dan ook, dan kan ik dit project begeleiden. Ik vraag offertes op en begeleid het project.