Persoonlijke touch aan de wand

|

Een huis is pas echt je huis is als het voelt als een warme jas. Comfortabel en persoonlijk. Bij mijn adviezen, kort of uitgebreid houd ik dit altijd in mijn achterhoofd. Je huis is je veilige haven en een verlengstuk van jou (en je gezin). Weloverwogen keuzes maken, wat vind je echt mooi en wanneer voel je je prettig. Dit is voor iedereen anders.

Na onze verhuizing, een half jaar geleden heb ik dit zelf ook echt zo ervaren. In mijn geval duurde het ook nog even voordat ik uit de bouwstand en in woonstand kwam. Ik heb het de tijd gegeven. Eerst maar eens “aarden”. Langzaam maar zeker je persoonlijke spullen weer tevoorschijn halen en toevoegen aan de nieuwe meubelen en omgeving. 

Voor het boren van gaten in strak gestucte muren geldt dit ook…. Neem de tijd. Afgelopen weekend was het bij ons zover. Onze hal is prachtig maar nog niet echt “onze” hal. Ik had al langere tijd behoefte aan meer foto’s om me heen, maar twijfelde nog over de vorm. Een heel grote foto of juist meerdere fotolijsten, zwart-wit of kleur, alleen foto’s of ook teksten?

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. De handige schilderijenplanken van IKEA met daarop zowel kleur- als zwartwit foto’s en een paar leuke inspirerende teksten. Om rust en eenheid te bewaren heb ik wel allemaal zwarte fotolijstjes gebruikt. 

Ben je ook nog zoekende en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Op Pinterest vind je veel leuke ideeën 

 

About