De eerste indruk..

|

Foto: Labno4.com

We hebben er allemaal ervaring mee. De eerste indruk bij je werkgever, collega’s of op school, bij je aanstaande schoonouders of je nieuwe vrienden. We doen dan toch altijd net even iets meer ons best, zien er tip top uit, zijn beleefd, want we willen maar wat graag een goede eerste indruk achterlaten.

Zo is het ook met het verkopen van je huis. De eerste indruk bepaalt of de potentiële koper positief is over je woning en, heel belangrijk, of deze blijft “hangen”.

Dan toch voor mij de grote “waarom” vraag. Hoe kan het dat ik nog zo vaak woningen voorbij zie komen waar niet alles uit de kast getrokken is voor die allesbepalende eerste indruk? Is het gemak of misschien de blinde vlek? Wat de reden ook is, het is echt een gemiste kans.

Ben jij van plan binnenkort je woning te koop te gaan zetten? Bedenk dat er echt geen tweede kans is op een onvergetelijke eerste indruk. De koper klikt je woning maar één keer aan op Funda en op de site van je makelaar. En heel jammer, maar als het niet bevalt komt hij of zij echt niet meer terug!

Dus, ga ervoor en pak je kans. Neem de tijd om je woning verkoopklaar te maken, wees echt kritisch en geef het de presentatie die het verdient.

Heb je hulp nodig? Aarzel niet en stuur me een berichtje.

Heel veel succes!

About