Werkwijze en tarieven

Consult Verkoopstyling € 100,-
We lopen samen door je woning en je ontvangt mondeling alle tips en adviezen. Na afloop van dit consult ontvang je van mij een kort overzicht met de meest urgente zaken die aangepakt dienen te worden. Afhankelijk van de grootte van de woning duurt dit consult ongeveer 1,5 uur.

Online fotoconsult € 90,-
Je levert mij per mail foto’s van de ruimtes in de woning aan. Middels de foto’s krijg ik een indruk van de woning en je ontvangt een online advies. Uiteraard is dit niet de meest ideale aanpak, maar je komt er zo snel achter wat verkoopstyling voor je kan betekenen.

Meubelverhuur (prijs op aanvraag)
Om potentiele kopers de mogelijkheden van een woning beter te laten zien is het verstandig leegstaande woningen te meubileren. Er zijn meerdere mogelijkheden. Van het huren van complete inrichtingen tot het plaatsen van kartonnen meubelen.

Begeleiding / uitvoering van project (prijs op aanvraag)
Wil je naar aanleiding van het consult dat er bepaalde zaken aangepast worden, maar geef je dit het liefste uit handen, om welke reden dan ook, dan kan ik dit project begeleiden. Ik vraag offertes voor je op, begeleid het project, koop de benodigde accessoires en voer de re-styling uit.

Digitale woningpromotie € 155,- 
Na de verkoopstyling of als een aparte opdracht verzorg ik de digitale woningpromotie voor de Funda website. Dit pakket bevat professionele foto’s, een video/slideshow, 360 graden foto van de woonkamer en plattegronden van de woning (NB. de maten dient u zelf aan te leveren.) Binnen een paar werkdagen na het maken van de fotoreportage worden de bestanden digitaal aangeleverd. Het maken van de foto’s duurt ongeveer 1,5 uur (afhankelijk van de grootte van de woning).

Gastvrouw (prijs op aanvraag)
Optreden als gastvrouw tijdens de Open Huizenroute, met een minimum van 2 uur

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21 % BTW en inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km rond Renswoude. Daarbuiten reken ik € 0,30 per kilometer. 

sfeer 5

 

sfeer