Werkwijze en tarieven

Kort interieuradvies € 155,-
Ik kom bij je thuis en we bespreken de knelpunten en je woonwensen. Gedurende mijn bezoek ontvang je tips en adviezen. Dit kan variëren van een andere indeling van de ruimte tot kleuradvies. Na mijn bezoek heb je de handvatten en weer inspiratie om aan de slag te gaan.

Compleet interieurplan, obv offerte
Heb je een nieuwe woning en weet je niet waar je moet beginnen of wil je na jaren nu echt een interieur dat bij je past? Dan werk ik graag een compleet interieurplan voor je uit.

Na een uitgebreid bezoek aan je woning en een gesprek over wensen, woon ideeën e.d ga ik voor je aan de slag. Ik maak een moodboard, een plattegrond met indeling, meubel- en kleur ideeën en een verlichtingsplan. Het advies ontvang je in een inspirerende presentatie waar je direct mee aan de slag kunt. Ga je een nieuw huis bouwen, dan maak ik het advies op basis van de plattegronden en eventuele aanvullende schriftelijke informatie. Vind je het fijn om ondersteund te worden bij de uitvoering van het plan, dan doe ik dit uiteraard graag.

(Ver)bouwbegeleiding, obv uurtarief
Bij een verbouwing of mogelijk bouwen van een huis komt heel veel kijken. Ik begeleidt je in de voorbereiding en tijdens de (ver)bouw. Zo kan ik een rol spelen bij de coördinatie van werkzaamheden door de verschillende betrokken partijen, het aanvragen van offertes, controle op geleverd werk en eventueel budgetbewaking. 

 

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. 21% btw en inclusief reiskosten binnen een straal van 25 kilometer rond Renswoude. Daarbuiten reken ik € 0,30 per kilometer. 

Fotografie bij Jeroen thuis

33f097bab13a1e618617a28c4bd5bff9