Vastgoedstyling, een perfecte, aansluitende dienst voor makelaars en projectontwikkelaars

Als makelaar doet u uw uiterste best een woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.  Potentiële kopers starten hun zoektocht naar een nieuwe woning meestal op internet. Om veel bezichtigingen te genereren is het van groot belang dat de woning er in het ruime aanbod van tegenwoordig “uitspringt”.

Door samen te werken met een professionele verkoopstylist biedt u een extra dienst die zich makkelijk terugverdient. Het bespaart zowel de verkoper als uzelf kostbare tijd, ergernis en prijsverlagingen. Na het verkoop klaar maken van de woning is het uiteraard ook mogelijk om professionele verkoopfoto’s te verzorgen.

Naast het verkoop klaar maken van woningen is het meubileren van leegstaande- en modelwoningen zeer interessant. Slechts 1 op de 10 mensen kan door een woning heen kijken en vinden het lastig  om leegstaande ruimtes in te richten. Ook hiermee kan de verkoopstylist u ondersteunen, eventueel in samenwerking met andere professionals.

Als projectontwikkelaar ontwikkelt u woonprojecten, waarbij een groot deel van de woningen al verkocht is voordat de bouw start. Helaas blijkt in de praktijk dat er toch altijd een aantal woningen lastiger te verkopen is. Dit kan meerdere redenen hebben maar vaak blijkt het voor potentiële kopers lastig is om “door het beton” heen te kijken.

Ervaring leert dat nieuwbouwwoningen sneller verkocht worden als de mogelijkheid bestaat om een volledig ingerichte woning te bezoeken. De koper krijgt een goed beeld van ruimtes en mogelijkheden. De verkoopstylist kan u voorzien van complete inrichtingen en professionele verkoopfoto’s.

Bent u geïnteresseerd, neem contact op voor een kennismaking.