Maak van je huis een thuis

Hoe zorg ik ervoor dat mijn woonkamer lichter wordt? Hoe krijg ik mijn interieur gezellig? Het speelgoed van mijn kinderen ligt overal. Hoe creëer ik opbergruimte? We hebben een nieuwe woning gekocht. Hoe pak ik de inrichting aan?

Zijn dit vragen die je herkent?

Ik geef je graag een passend interieuradvies. Een andere indeling door te schuiven met je meubels of een andere kleur op de wand. Met kleine veranderingen kom je soms al een heel eind.

Het kan ook voorkomen dat er meer nodig is om je interieur aan te laten sluiten bij de wensen en wijze van wonen van jou en je eventuele gezinsleden. Je kunt dan kiezen voor een Interieuradvies XL. Na een bezoek aan je woning werk ik een uitgebreid advies uit. Denk hierbij aan een moodboard, plattegrond met meubelindeling, kleur- en meubeladvies en verlichtingsplan.

Mogelijk wil je je woning gaan verbouwen of zelfs een geheel nieuw huis gaan bouwen. Afstemming en coördinatie met alle betrokken partijen is dan heel belangrijk. Indien gewenst kan ik hierbij een rol spelen om ervoor te zorgen dat het project succesvol wordt uitgevoerd.

 2f6127e9ebfb3e30ab1840b06d9c6051